Rideskolen

RIDESKOLEN

Vi har rideskole mandag, onsdag og torsdag. Her kan man ri dressur, sprang grunnkurs og sprang på våre eller egne hester. Påmelding til undervisning kommer med 1 mnd oppsigelse og timene skal betales i nettbutikken innen den 1 hver måned.


I rideskolen vår er du selv ansvarlig for å lage kraftfor, stelle, sale opp og varme opp før timen. Etter timen må du stelle hesten, pusse utstyr og gi kraftfor. Vi oppfordrer alle til å møkke litt ute hos hesten man rir om man rekker, da får man mulighet til å observere og bli bedre kjent med hesten samtidig som man gjør det enda trivligere for hesten:)


DRESSUR

For å gå på dressurkurs hos oss så må du mestre alle gangarter, kunne sale på og stelle hest på egenhånd. Dressurtimene er 30 min med 2 ryttere på timen eller 60 min med 6 stk på timen.


GRUNNKURS SPRANG

Grunnkurs sprang er annenhver gang dressur og bommer, kavaletter/små sprang. Du må mestre alle gangarter, kunne sale på og stelle hest på egenhånd. Grunnkurs sprang er 60 min med 6 ryttere på timen.


SPRANG

For å gå på sprangkurs hos oss, eller melde deg på enkelte timer i sprang, må du være stabil i dressur på minimum LC/LB og ri fast på dressurtimer hos oss. Dette er fordi vi hopper tekniske øvelser så det blir ikke rettferdig for hesten med mindre du kjenner hesten og rir på et godt nivå.


Vi har for tiden fullt på rene sprangkurs på våre hester, men det er mulighet til å være med på sprang på egen hest. Med egen hest gjelder ikke regelen for faste dressurtimer.


BETALING I NETTBUTIKK

Innen den 1 hver mnd må du ha betalt for alle timene den kommende måneden. Er det for eksempel 4 mandager og du rir på skolehest så skal du betale for 4 dressurtimer og 4 leie av hest til dressurtime. Om du ønsker å betale for flere måneder av gangen så er det helt greit! Da føres det automatisk opp så du beholder plassen din.


Forhåndsbetalte timer refunderes ikke, kan du ikke møte opp, må du prøve å selge timene dine. Er ikke kurset betalt er ikke plassen forbeholdt deg. For å melde deg på i ridekolen hos oss, må du først være med på en prøvetime for å se om nivået passer. Se oversikt over timer under.


RIDESKOLEN VÅREN 2024


Her kan du se når vi har ridetimer våren 2024. Grønne dager er det timer, røde dager er det ikke timer.