Rideleir og treninger

RIDELEIR OG TRENINGER

RIDELEIR SOMMEREN 2024

Velkommen til en uke fylt med hest og læring!

Du kan låne en av våre godt skolerte hester, eller ha med din egen hest. Hele uken passer du på hesten som om det er din egen.


Rideleir i uke 26, 27, 28, 30, 31 og 32

Dagene starter kl. 08.00 og avsluttes 16.00 med inkludert lunsj. Det blir to treninger per dag, og på fredagen har vi avslutningsstevne der publikum kan komme og se på.


Vi deler inn i grupper tilpasset nivå og ønsket treningsopplegg. Det er mulighet for å ri i terrenget for de som ønsker det. Legg gjerne ved en setning om hvilket nivå du rir på og hva du ønsker å trene på.


Det er mulighet for overnatting på et av rommene i kollektivet i andre etasje. Der får du tilgang til bad og kjøkken og står selv for all matlaging (utenom lunsj).


Priser

  • Rideleir med leie av hest: 4500 kr
  • Rideleir med oppstalling av egen hest: 4500 kr
  • Rideleir med egen hest som allerede står på stallen: 4000 kr
  • Overnatting med tilgang til kjøkken og bad: 1000 kr


Påmelding

Sendes til stallramstad@gmail.com


1. Navn og kontaktinfo (alle under 18 må meldes på av en forelder)

2. Ridenivå

3. Ønsket fokus i treningen

4. Ønsket uke

5. Låne hest av oss/har med egen hest

6. Matallergier

7. Overnatting

RIDELEIR

På sommeren har vi rideleir fra mandag til fredag 8.00-16.00 Det blir både dressur og sprang, og mulighet for å prøve seg i terrenget for de som ønsker dette. Aktiviteter både med og uten hest. God felles lunsj  hver dag. Mulighet for å låne våre hester, eller ta med egen hest. Nivået er fra Lett øvet/øvet og opp til konkuranse nivå. Egene dressurgrupper for de som ønsker dette. Oppgi ønsket gruppe inndelingSPRANG/ DRESSUR

Her må du kunne håndtere hest selv- pusse, sale på og skritte opp selv. Du må være trygg i skritt, trav og galopp. Det er en to økter med hest hver dag. Dere får prøve dere på forskjellige aktiviteter og med mulighet å prøve seg i terrenget for de som ønsker. 


DRESSUR

Her er det fokus på sits og dressurøvelser. Vi har endel praktiske treninger både med og uten hest der vi jobber med å forbedre sits og rytterfølelsen. Passer godt for deg som vil jobbe med dressuren. Det blir mulighet å bli med på en bommarbeid/kavaletti eller sprang økt for de som ønsker.


ERFAREN SPRANG

For å være med på denne gruppen må du være en rutinert rytter. Her er det fokus på trening og hvordan forberede hest og rytter best mulig for stevner. Passer for dere med egenhest og for ryttere som låner hest av oss. Du burde være trygg på baner fra minimum 80 cm og oppover.


TRENINGER

Ved kapasitet setter vi opp helgetreninger med egen instruktør eller gjesteinstruktør. Du kan låne hest av oss eller ta med egen. Vi har treninger i dressur og sprang.


For å ri sprang på våre hester, må du være stabil i dressur på minimum LC/LB og ri fast på dressurtimer hos oss.

Dette er fordi vi hopper tekniske øvelser så det blir ikke rettferdig for hesten med mindre du kjenner hesten og rir på et godt nivå.


Vi har IKKE privattimer i sprang.


Du kan se når vi setter opp ekstra treninger og kurs på stallens interne Facebookgruppe.