Hest på for

HEST PÅ FOR

Hestene våre går i rideskolen 3 dager i uken, resten av tiden har de faste forryttere. Det er et mål hos oss at hestene våre har et fåtall faste ryttere som ønsker å utvikle seg sammen med hestene. Det er derfor vi ønsker oss forryttere som er interessert i å ri flere ganger i uken, hvor minimum en av disse gangene er for instruktør.


De dagene du har hest på for hos oss, har du den som om det var din egen. Ditt ansvar er å møkke, fylle vann, lage kraftfor, stelle, trimme og fore hesten. For å bli forrytter hos oss må du mestre alle gangarter, kunne sale på og stelle hest på egenhånd.


NYHET! Hest på for enkeltdag

Om du rir hos oss og kjenner hestene, kan du ha hester du har ridd før på for når de er ledige enkelte dager. Ta kontakt med Pernille på Facebook eller sms (92063193) og spør om det går bra. 


Betales på forhånd i nettbutikken.


Når du har hest på fôr så er det som din egen hest. Du møkker minimum 1 båre inne i skuret og 1 båre ute, ta inn flis eller spre ut halm, vaske og fylle vann etter behov. Du lager også kraftfor som gis ette stell ogmosjon (du kan ri, leie, longere, trene lange liner eller gjøre annet arbeid fra bakken etter eget ønske).


Oversiktsplan (grønn er hele dagen, oransje er før rideskolen starter kl 17.00)