Våre hester

STALL RAMSTADS EGNE HESTER

VESTENGAS LOLITA

Lolita (f. 2012) er en Norsk Varmblods hoppe etter Pernilles gamle spranghest Lola og Cabachon. Hun gikk HM 4 års og tok en 7. plass sammenlagt på AEG som 5 års. Hun har fått et lekkert hingsteføll etter Favorit Ask. Hun hopper veldig godt, har 3 gode gangarter og er en meget ridbar modell. Litt hoppenykker og en bestemt dame som er veldig morsom å ri!

FRANSESCA

Frans (f.2003) er en veldig søt og snill Dansk Varmblods hoppe. Hun går godt på bakken, men er ikke så glad i å samle seg for mye, da blir hun litt spent. En super lærehest som altid gjør alt hun kan for rytteren! Hun går på et LA/MB nivå i dressur og har startet 120 i sprang. En mer ukomplisert hest skal du lete lenge etter.

VOLSTRUPS CARNEBY

Carneby (f. 2010) er en Dansk Varmblods vallak. Carneby kom egentlig til stallen for å selges videre, men Pernille endte opp med å kjøpe han selv, sammen med Ingeborg.

RAMSTADS WILLIAM

William (f. 2018) er en Norsk varmblods vallak e. Favorit Ask. William er føllet til Lolita. Han er en meget leken, langbeint og lekker vallak som vi skal følge videre. William ble 1. premiert og kåret til beste 2 års sprangbetonte hingst på Norsk Varmblods Eliteskue 2020.

THE GRUMPY BADGER

Jack (f. 2017) er en veldig søt irsk sportsponni. Jack er lånt ut på helfor til Leona.

SUNNY HILL BELL-BELL SUNLIGHT

Belle (f. 2018) er en Welsh sec A ponni. Hun er fin i sprang og dressur, ganske mye energi og går godt fram. En skikkelig prinsesse ponni! Hun har fremdeles litt igjen å lære grunnet ung alder.

STARLIGHT

Starlight (f. 2013) er en stor og elegant Dansk Varmblods vallak e. Tailormade Lancelot. Starlight er lånt ut på helfor til Marthe.

SAQUINTA VH MAARLO

Saquinta (f. 2018) er en belgisk varmblods e. Quint vh Maarlo Z, ue. Calvados. Saquinta er den første hesten vi har kjøpt på auksjon, og vi har vært veldig heldige! Hun er et utrolig snilt vesen med et kult hode. Saquinta er lånt ut på helfor til Ailin.

RAMSTADS TORRI

Bella (f. 2019) er Torricellis første føll, e. Kafka van de Heffinck ue. Goodtimes. Hun er en Norsk Varmblods hoppe. Hun ble årets sprangbetonte hoppeføll på Norsk Varmblods Eliteskue 2019, med svært gode tilbakemeldinger.

VESTENGAS GOLDEN CHARLIE

Charlie (f. 2002) er en Welsh Mountain ponni, som eies av Aksel. Charlie er en fornuftig gammel ponni som har gått både dressur, sprang og blitt kjørt tidligere. Charlie er oppdrettet på gården til foreldrene til Pernille.

CANDY

Candy (f. 2015) er en Dansk Varmblods hoppe e. Kikanalo (Godsend de Reverdy). Candy er en utrolig lærevillig ung dame, som har utviklet seg i en rykende fart siden hun kom til oss i mai. Hun har allerede vist seg frem i terrenget, og kanskje blir hun en kul feltrittshest en dag?

TARA

Tara (f. 2015) er en Dansk Varmblods hoppe f. 2015, e. Kikanalo (Godsend de Reverdy). Tara fikk et overraskelsesføll sommeren 2022, og er nå i opptrening etter en velfortjent mammapermisjon.

RAMSTADS FRANZ FERDINAND

Ferdinand (f. 2021) er en Norsk Varmblods vallak. Han er Fransescas første føll e. Glamourdale ue. Blue Hors Don Schufro. Ferdinand er Stall Ramstads første dressurføll, og vi gleder oss til å se hvordan han utvikler seg!

RAMSTADS SECOND HEARTBREAKER

Heart (f. 2021) er en Norsk Varmblods vallak. Han er Victoria Knights første føll e. den lovende unghingsten Fidelio Ask. Heart deltok på Norsk Varmblods eliteskue og høstet gode tilbakemeldinger, blant annet for klassens beste galopp.

RAMSTADS TORRI LADYBUG

Ladybug (f. 2021) er en Norsk Varmblods hoppe. Hun er Torricellis andre føll, e. Vagabond de la Pomme ue. Goodtimes. Ladybug kvalifiserte til Norsk Varmblods Eliteskue med svært gode tilbakemeldinger, men kunne dessverre ikke delta pga skade hos mor.

PANDORE

Pandore (f. 2014) er en belgisk rideponni. Hun har vært hos oss et års tid nå, og viser stort talent i sprangen, og tar ofte med seg sløyfe hjem fra stevne!

RAMSTADS ONE NIGHT STAND

Wilma (f. 2022) e. Ramstads William, ue. Kikanalo er Taras første føll. Wilma ble til en sen sommernatt i 2021, da William så sitt snitt til å besøke hoppene mens strømmen var brutt. Wilma er en stor og flott hoppe som har sjarmert hele stallen.

RAMSTADS LAST EDITION BY TORRICELLI

Eddy (f. 2022) e. Fidelio Ask, ue. Calvados er Torricellis tredje og siste føll. Eddy er uredd og møter alt livet har å by på i full gallopp. Vi gleder oss til fremtiden med han!

MADAME CLEAR

Madame (f. 2008) e. Lambrusco Ask, ue. Cajus er en tidligere sprangstjerne, som nå er pensjonert fra de høye klassene og nyter livet hos oss. Hun er en super læremester med god stamme. Hvem vet, kanskje det blir føll etterhvert?

VÅRE OPPSTALLØRER

HARICHA VAN'T MOLENHOF D'17

Chia er en skikkelig trivelig spranghest! Hun har litt egne meninger og sier ifra om hun synes noe er litt urettferdig. Men hun er skikkelig god på å hoppe hinder! Hun har startet 130 med Pernille og rukket å få flere plasseringer i 120! Hun er meget trivelig i dressur, og går alle øvelser til MC dressur. Chia eies av Anette og Jenny.

SANDRA

Sandra (f. 2008) er en Dansk Varmblods hoppe. Hun er veldig taktfast og har 3 gode gangarter. Hun går dressur på et LA nivå og har startet 110. Hun er veldig følsom og lett for hjelperne, og har veldig lett for øvelser. Hun krever en myk og følsom, men bestemt rytter for å virkelig vise fram sine supre dressuregenskaper. Sandra går på timer, men eies av Agathe og Inger Johanne.

CHARLEASY'S QUITE CHARMING

Charming (f. 2021) er en vallak etter Cassado Ask og under Charleasy (e. Quite Easy). Han er en sjarmerende liten fyr som både kommer og svarer når man roper på han. Han mistet moren sin kun 3 måneder gammel, men har helt klart arvet mors gode lynne. Familien Wolter/Birgersson er godt i gang med innridningen av sin nye stjerne.

FISKEGAARDENS MORGAN

Morgan (f. 2009) er en Dansk Varmblods vallak. Morgan er meget stabil og jevn i dressuren. Han er en stor hest, og krever en rytter som rir han godt fram for å komme skikkelig på plass. Morgan er på et LA nivå i dressur. Han hopper alt, og er en meget ærlig type. Morgan eies av Cathrin og Vera.


HOUSTON KNIGHT

Houston (f. 2009) er en Dansk Varmblods etter Cabachon. Han er en stor og meget trivelig spranghest. Houston eies av Linea.


HESTENE VI ALDRI GLEMMER

HEARTBREAKER

Heart (2003-2018) var Pernilles første oppdrett. Han var en varmblods/Andalusier blanding. Heart gikk aktivt som spranghest på et MB nivå (130). Han var en meget spesiell hest som var litt for vant til å få det som han ville. Så ville Heart spise gress i hagen, så måtte han nesten det.. Ellers var han veldig fin i dressur (når han selv ville..) og gikk øvelser opptil MA.

TORRICELLI

Torri (2000-2022) var en meget rød KWPN-hoppe med egne meninger. Torri avsluttet sprangkarrieren sin i 2016, der hun siste sesongen hadde flere plasseringer og seiere internasjonalt på stevner som AEG og KOHS. Torri koste seg deretter som pensjonist og avlshoppe. Torri ble årets hoppe (åpen klasse) på Norsk Varmblods Eliteskue i 2019. Torri etterlot seg tre flotte føll: Ramstads Torri aka. Bella (2019), Ramstads Torri Ladybug aka. Ladybug (2021) og Ramstads Last Edition by Torricelli aka. Eddy (2022).

CHARLEASY

Charley (2002-2021) ble kjøpt fra Sverige i 2018 av familien Wolter/Birgersson. Hun var fra en gammel SWB stamme med Quite Easy som far. Hun har hatt 3 føll, og hennes siste (Charleasy’s Quite Charming) eies fortsatt av familien og står på Ramstad. Charley var en super snill og fin læremester. Til tider litt varm i hodet i sprangen og da kunne bakbeina komme som en rakett rett opp i himmelen😄 Charley måtte reise til hestehimmelen etter å ha pådratt seg en alvorlig skade ute på beitet.

MOLLY

Alles favorittmuldyr Molly (××××-2021) var en meget bestemt og klok dame. Hun levde et godt og langt liv hos oss.

RAMSTADS RED REBEL

Rebell (2020-2021) var en herlig liten hingst som dessverre fikk er altfor kort liv etter et uhell i sykeboksen.

TRIESTE XX

Tess (2005-2020) var opprinnelig eid av stallen, og en storfavoritt i rideskolen. Etterhvert ble hun kjøpt av Hilde. Hun var en stødig læremester og rakk også å få to fine føll, Mie og Rebel.

ATHENE

Athene (2006-2024) var en Dansk blandingsponni. Athene ble kjøpt usett fra Danmark, og ble en super læreponni for Malin. Hun var eid av Malin, Monica og Yngve.