Solgte hester

SOLGTE HESTER

RIVERDANCE

Flekkis er en trivelig liten hest. Han var her i innridning og trening for salg. Han er solgt til en jente i Oslo.


EYE Q

Q er en Dansk Varmblodshoppe som ble kjøpt inn som 4 åring. Hun gikk noen unghest klasser, og bronsjetur på AEG. Startet og plassert i 120, gikk et par 125cm. Solgt til Benedicte på Gjøvik.

RAMSTADS MAXMILLIAN

Max (f. 2012) er en pinto vallak. Han er eget oppdrett. Han gikk noen 1m klasser som 4 åring før han ble solgt til en trivelig jente i Hardstad.


RAMSTADS MORNING SURPRISE

Nydelig edel type, av meget god kvalitet! Ramstads Morning Surprise er etter fullblods hoppen Tieste e. Funambule og far Bøgegårdens Gladiola som er en Dansk Varmblods. Mie ble solgt til Gyda, Erlend og Dea.

TRIESTE XX

Tess er en veldig trivelig fullblods hoppe. Startet 110 sprang, går 120-130 på trening. Stabil LA dressur. Tess er solgt til Hilde.

IJONA

En riktig morsom dressurhest! Hun er ikke aldersvarende utdannet, men tar nye utfordringer lett og liker å jobbe! Hun beveger seg veldig godt, og gir en skikkelig god ridefølelse! Hun er veldig høflig og grei under ridning og håndtering.

LB'S CARESSINI

Caressini er en 13 år gammel Holsteiner, som like gjerne går sprang som dressur. En flott herremann som nå er solgt til Kine og skal gå som konkurransehest i sprang og feltritt.

SANDRA

Sandra er en tøff dame som er med på det meste! Hopper godt og går godt på bakken! Trenger en rytter med følsom hånd som rir mye for setet. Går stabilt LA dressur og endel M øvelser. Startet 110, hopper 120 baner hjemme. Har startet 1 knøttekup der hun kom på 3 plass. Elsker å hoppe i terrenget! Har gått med elever og er en ypperlig lærehest! Solgt til Agathe som er elev her hos oss.

FISKEGAARDENS MORGAN

Solgt til forrytterne hans, Vera og Cathrin.VICTORIA KNIGHT

Victoria Knight er en Dansk Varmblods etter Cabachon. Victoria er en lettridd hoppe med mye motor. Hun er utdannet til LB/LA dressur. Hun hopper fint, og har startet 1 m. Victoria har fått et flott hingsteføll etter Fidelio Ask. Victoria ble solgt til Caroline.

CERANADE

Ceranade (f. 2013) er en Dansk Sportsponni hoppe med gode gangarter og mye potensiale på sprangbanen. Ceranade ble solgt til Ada.

FYRSTERLINGS RIOJA

Rioja kom til oss fra Danmark i 2016, da hun var 5 år. På de årene hun har vært her som skolehest har hun utviklet seg til en flott dame, som både hopper godt og beveger seg fint. Rioja er solgt til ny eier og er savnet av hele stallen!

LADY QUEST

Lady er en liten trivelig Fullblods hoppe. Hun hopper 90-1 m baner på trening og går øvelser opptil LA dressur. Lady er en hoppe med litt egne meninger, og som kan hoppe og sprette litt. Hun er snill og grei og veldig lett for hjelperne.

HOUSTON KNIGHT

Houston (f. 2009) er en Dansk Varmblods etter Cabachon. Han er en stor og meget trivelig spranghest. Houston ble solgt til Linea.


NORTHWIND'S WIND OF CHANGE

Lille Grå er en skikkelig trivelig ponni som er lettridd i dressuren og hopper godt! Han går stabilt til tøylen og øvelser opp til LA i dressur. Han kan ris av alle, men kan være litt smårampete om han får lov. Han er super å hoppe og går baner på 80/90 hjemme, og hopper lett større hinder.

HARICHA VAN'T MOLENHOF D'17

Chia er en skikkelig trivelig spranghest! Hun har litt egne meninger og sier ifra om hun synes noe er litt urettferdig. Men hun er skikkelig god på å hoppe hinder! Hun har startet 130 med Pernille og rukket å få flere plasseringer i 120! Hun er meget trivelig i dressur, og går alle øvelser til MC dressur. Chia ble solgt til av Anette og Jenny.

ANTHEM

Anthem (f. 2010) er en Dansk Varmblods hoppe e. Diadem (Dynamo), med Heartbreaker - Nimmedor og Quidam de Revel på morssiden. Anthem har tidligere levd livet som avlshoppe i Danmark og rideskolehest hos oss, men er nå solgt til en super familie som skal kose seg med henne i årevis fremover.