RIDELEIR OG TRENINGER

TRENINGER

Ved kapasitet setter vi opp helgetreninger med egen instruktør eller gjesteinstruktør. Du kan låne hest av oss eller ta med egen. Vi har treninger i dressur og sprang.


For å ri sprang på våre hester, må du være stabil i dressur på minimum LC/LB og ri fast på dressurtimer hos oss.

Dette er fordi vi hopper tekniske øvelser så det blir ikke rettferdig for hesten med mindre du kjenner hesten og rir på et godt nivå.


Vi har IKKE privattimer i sprang.


Du kan se når vi setter opp ekstra treninger og kurs på stallens interne Facebookgruppe.

RIDELEIR

På sommeren har vi fullpensjon rideleir fra søndag til fredag og treningsleir eller dagleir mandager til fredager fra ca. 9.00-16.00 Det blir både dressur og sprang, og mulighet for å prøve seg i terrenget for de som ønsker dette. Aktiviteter både med og uten hest. God lunsj (og middag for fullleir) hver dag. Mulighet for å låne våre hester, eller ta med egen hest.


TRENINGSLEIR

For å være med på treningsleir må du være en rutinert rytter. Her er det fokus på trening og hvordan forberede hest og rytter best mulig for stevner. Passer for dere med egenhest og for ryttere som låner hest av oss.  


FULLPENSJON RIDELEIR

Her er det en full uke fylt av hest! Oppmøte er søndag kl 18.00 der vi har en gjennomgang av uken, deler ut hester og blir kjent med stall og rutiner. Hjemreise er fredag kl 16.00. I løpet av uken blir det forskjellige rideøkter og aktiviteter både med og uten hest. Det er en økt før lunsj, en etter lunsj og en aktivitet på ettermiddagen. Dere får prøve dere på forskjellige aktiviteter som feks kjøring, tømmekjøring, løshopping, longering, voltige og trening av hest fra bakken. 


DAGLEIR

For å være med på dagleir må du kunne sale på og ri på egenhånd. Vi deler opp i grupper etter nivå. I løpet av uken har vi forskjellige rideøkter og noen aktiviteter med og uten hest tilpasset gruppene. Passer for dere med egenhest og for ryttere som låner hest av oss.