HESTER TIL SALGS

VESTENGAS LOLITA

Vestengas Lolita (f. 2012) er en Norsk varmblods hoppe etter vår gamle hoppe Lola (fantastisk gemytt, super spranghest og god gang) og den verdenskjente holsteinerhingsten Chabachon. Lolita er født og oppvokst hos oss og ble 1. premiert i Norsk varmblod som føll.


Som 4 åring kom hun på 7. plass sammenlagt i HM for unghest og kvalifiserte seg til 5 års klassen på AEG, der hun gikk to nullrunder og hoppet en super finalerunde. Etter dette ble det lite stevner fordi rytteren ble gravid.


Lolita fikk et føll i 2018, Ramstads William, som ble beste 2 års spranghingst på Norsk varmblods eliteskue. Han er nå i trening til 4 års klassene og ser veldig lovende ut!


Lolita er en fantastisk spranghest med mye kapasitet. Hun har startet endel 120 og 125 og hopper lett større baner hjemme. Ettersom rytteren nå har fått 2 små barn, så blir det lite stevner og mest trening. Nå går hun i tillegg som læremester for noen elever og hjelper de oppover i høyden. I dressur er hun velridd med 3 gode gangarter, og går stabilt LA, samt endel øvelser fra de høyere klassene. Hun har hoppet litt i terrenget og hopper det hun blir styrt på.


Høy prisklasse.

STARLIGHT

Starlight (f. 2013) er en Dansk Varmblods vallak e.Tailormade Lancelot- Lordanos, Willemoes- Cantus. Han beveger seg særdeles godt, med et spesielt godt trav og en super galopp. Dette er en hest som synes i mengden, han er lettridd, øvelsessterk og har mye utstråling. Han er stabil opptil LA, og går flere øvelser til middelsnivå.


Starlight har bevegelsene til å hevde seg på dressurbanen, samtidig som han hopper baner på 110-120 hjemme! Han er lett å ri til hinder og titter ikke. Starlight kom til oss litt før korona, og har derfor ikke så mye stevneerfaring enda, men har brukt forrige sesong på sprangbanen, hvor han blant annet startet 115 på KOHS med forrytteren sin.


Middels prisklasse.

VI HAR FLERE SALGSHESTER

Alle stallens hester er til salgs, for den rette rytter og pris. Ta kontakt med oss for mer informasjon!